Kauneutta, krookuksia ja bratwurstia

Enpä ymmärtänytkään, kuinka nimekkääseen seuraan pääsin, kun Peter Schmidinger taputteli hehkeää hohtogeeliä poskipäälleni. Baborin kansainvälinen meikkaritähti otti kauneustoimittajien retkikunnan haltuunsa Düsseldorfin kansainvälisillä ammattikosmetiikan kauneusmessuilla.

Peter, joka silmin nähden elää kuten opettaakin, on meikannut muun muassa Nicole Kidmanin Moulin Rouge -leffaan ja stailannut niin maannaistaan Heidi Klumia kuin  Elizabeth Hurleyakin.  Lähes ylimaallisesta ulkonäöstään huolimatta Peterin motto on ”Less is more”, ja siihen trendiin minäkin varmasti sovin.

Babor oli vain  yksi 1 250:stä näytteilleasettajasta Düsseldorfissa viikonloppuna 18.-20.3. Yhdistyksen ensimmäiselle messumatkalle osallistui 12 jäsentä.

Koska kevät oli huomattavasti Düsseldorfissa huomattavasti Helsinkiä pidemmällä, kauneustoimittajat nauttivat sekä krookuksista että bratwurstista ulkoilmassa.

Perjantai-illan illallinen syötiin trendikkäässä mereneläväravintola Meerbarissa. Hyvä löytö sekä ruoan että ambiencen suhteen.

Lauantaina nautimme pitkän kaavan mukaan italialaisesta illallisesta hyvässä seurassa.

Teksti Eeva-Helena Laurinsalo