Kaunis teko 2012 -tunnustus yrittäjä Marika Heinäselle

Kauneustoimittajien yhdistyksen vuoden 2012 Kaunis teko -tunnustuksen saa yrittäjä Marika Heinänen ideoimansa ja järjestämänsä kosmetiikka-alan vuosittaisen ammattilaistapahtuman vuoksi.

”Marika Heinäsen luomassa tapahtumassa alan ammattilaiset voivat vaihtaa mielipiteitä ja keskustella ajankohtaisista asioista. Yhteinen toiminta lisää koko kauneusalan arvostusta”, sanoo Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja, Glorian toimittaja Kristiina Raitala.

Marika Heinäsen yritys Face Helsinki järjesti helmikuussa 2012 kolmatta kertaa seminaarin Kauneustrendit ja -markkinat.

”Tänä vuonna paikalle saapui yli sata kosmetiikka-alan ammattilaista. Tapahtuma onnistui jo ensimmäisenä vuonna 2010, ja moni vieras on osallistunut joka vuosi”, Heinänen kertoo

Face Helsinki kutsuu seminaariin kosmetiikka-alan yritykset, oppilaitokset ja järjestöt.

”Kosmetiikka-alan kansainvälistyessä yritykset kohtaavat uusia haasteita. Suomi on pieni maa, mutta yhdessä tekemällä voi pärjätä”, Heinänen sanoo.

Heinäsen vuonna 2007 perustama Face Helsinki Ky maahantuo kahden puolalaisen valmistajan, Ziajan ja Pierre Renén kosmetiikkaa Suomeen ja Romaniaan. Face Helsingin palveluksessa on viisi työntekijää ja Romanian yrityksessä kuusi.

”Oma koulutustaustani on vähän poikkeava kosmetiikka-alalla”, Heinänen sanoo. Hän opiskeli Helsingin yliopistossa englantilaista filologiaa sekä pedagogiaa ja kauppatieteitä.

Kauneustoimittajien yhdistyksen Kaunis teko -tunnustus

Kauneustoimittajat antavat vuosittain Kaunis teko -tunnustuksen, jonka tarkoitus on kannustaa sen saajaa työssään kauneuden ja hyvinvoinnin hyväksi.

Ensimmäisen Kaunis teko -tunnustuksen sai vuonna 2009 Kaarinan kaupungin vanhainkoti Kaarinakoti, joka hyödyntää aromaterapiaa vanhusten hoidossa. Vuonna 2010 Kauneustoimittajien yhdistys palkitsi kosmetologineuvos Una Nuotion hänen elämäntyöstään. 2011 tunnustuksen sai Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opiston toiminta Kauneutta kaikille, joka vie kauneuspalveluja sairaaloihin, vanhainkoteihin ja ensikoteihin.

Kauneustoimittajien yhdistys ry edistää kauneudenhoidon arvostusta osana hyvinvointia ja kehittää jäsentensä ammatillista osaamista. Yhdistyksen jäsenet, yli 30 toimittajaa, tekevät kauneus- ja hyvinvointijuttuja eri medioihin. Kauneustoimittajien yhdistys perustettiin 2007.

Lisätietoja: Kristiina Raitala, Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja, toimittaja puh. 0400 906 460, kristiina.raitala@sanomamagazines.fi
Marika Heinänen, Face Helsinki, puh. 045 310 0899 , marika@facehelsinki.fi