Kauneuspilkku 2015 –tunnustukset

Kauneuspilkku 2015 –tunnustukset jaettiin I love me 2015 –messuilla.
Tunnustuksen saivat

Kauneuspilkku 2015 Bioeffect

Bioeffect/maahantuoja GGG Cosmetics
Palkittu islantilainen tuotesarja, johon moni ammattilainen on koukussa. Ainutlaatuinen, moderni ja vihreää teknologiaa hyödyntävä valmistustapa. Seitsemän raaka-aineen yöseerumi tekee näyttävämpää jälkeä kuin seitsemän kertaa monimutkaisemmat tuotteet. Et tarvitse edes kosteus- tai silmänympärysvoidetta. Yöseerumi sai tänä vuonna seurakseen päiväseerumin.

Kauneuspilkku 2015 Maarit Leikoski Oy
 
Maarit Leikoski/Maarit Leikoski Oy
40-vuostijuhlaansa viettävä Maarit Leikoski Oy on pysynyt vuosikymmenestä toiseen ajan hermoila. Hänen maahantuomaansa Reviderm-sarjaan kuuluu mielenkiintoisia erikoistuotteita ja kotikäyttöön kehitetty kasvojenhoitolaite. Myös sarjan mineraalimeikit ovat huippulaatuisia. Erityisesti peite- ja valovoide ovat ammattimeikkaajien suosimia. Maarit Leikoski on kestopigmentoinnin uranuurtaja Suomessa.

Kauneuspilkku 2015 Sabe Masson
 
Sabe Masson Soft Perfume/maahantuoja Naturellement
Ranskalaiset, voidepohjaiset hajuvesipuikot ovat paitsi kauniita, myös käteviä. Pitkin päivää iholle sipaistava puikko on hauska tapa käyttää parfyymiä. Tuoksut ovat alkoholittomia ja niiden voidepohja on tehty hoitavista luonnonöljyistä. Kulttimaineen Ranskassa saaneet puikot on pakattu persoonallisen tyylikkäästi.

Kauneuspilkku 2015 ZUII Organic

Zuii Organic/maahantuoja Miraz Trading Oy
Sertifioitua, laadukasta luonnonkosmetiikkaa, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Tuotteissa on runsaasti pigmenttiä. Myös muutoin luonnonkosmetiikkaa vierastavien on helppo tarttua tähän sarjaan, sillä sävyt ovat raikkaita ja moderneja. Etenkin sarjan kulmakynä, luomivärit ja huulipunat ovat keränneet kehuja ammattilaisilta.

Kauneuspilkku 2015 tunnustuksien vastaanottajat

Tunnustuksien vastaanottajat vasemmalta
Tia Cohen/Naturellement
Tiia Tyynysniemi/Miraz Trading Oy
Maarit Leikoski/Maarit Leikoski Oy
Björn Örvar/Bioeffect