Kauneustoimittajien yhdistyksen Kaunis teko -tunnustus Late Zlatanille

TIEDOTE, julkaisuvapaa 21.10.2016 klo 16

Kaunis teko 2016 -tunnustuksen saa parturi-kampaaja Late Zlatan. Tunnustus jaettiin lokakuussa I love Me -messuilla Helsingissä.

Late Zlatan on tehnyt parturi-kampaajana arvokasta hyväntekeväisyystyötä apua tarvitsevien lasten, vanhusten ja naisten sekä heidän läheistensä hyväksi.

Hän järjesti liikkeessään Hervannan parturi-kampaamossa helmikuussa hyväntekeväisyystapahtuman, jossa otti asiakkaita vastaan 24 tuntia putkeen. Tapahtuman tuotto ohjattiin Uudelle Lastensairaalalle.

”Olen sanaton ja hyvin kiitollinen tästä huomionosoituksesta. On käsittämätöntä, kuinka pienestä ajatuksestani tehdä hyvää on kasvamassa jotain suurempaa”, Zlatan kertoo.

Late Zlatan, Kaunis teko 2016 (Jukka Perkonsalo/PINNI)

”Upeaa, että työni avulla ihmiset lahjoittivat lasten hyvinvointiin näin ison summan. Hienoa, että voin toimia välikappaleena ja tehdä käsilläni hyvää”, Zlatan sanoo.

Zlatan on leikannut ja kammannut ilmaiseksi myös lasten- ja vanhainkodeissa sekä auttanut muun muassa vakavasti sairaiden lasten vanhempia.

Seuraava tempaus on uusi 24 tunnin hyväntekeväisyystapahtuma, jonka rahat ohjataan ensi- ja turvakodin asukkaille. Tapahtuma järjestetään helmikuussa Helsingissä.

”Toivoisin, että mahdollisimman moni parturi-kampaaja lähtisi mukaan tempaukseen. Isommalla joukolla pystyisimme tekemään enemmän hyvää,” Late Zlatan sanoo.

”Late Zlatan tekee arvokasta työtään sydämestään. Hän osoittaa esimerkillään, että kukin meistä voi saada aikaan valtavasti hyvää”, Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja Saara Ritvos sanoo.

Late Zlatan, Kaunis teko 2016 (Jukka Perkonsalo/PINNI)

Kauneustoimittajien yhdistys on jakanut Kaunis teko –tunnustuksen vuodesta 2009 asti. Kauneustoimittajien yhdistys edistää kauneudenhoidon arvostusta osana hyvinvointia ja kehittää jäsentensä ammatillista osaamista. Yhdistyksen jäsenet tekevät kauneus- ja hyvinvointijuttuja eri medioihin. Kauneustoimittajien yhdistys perustettiin vuonna 2007.

Lisätietoja:
Tiedotteeseen liittyvät Late Zlatanin kuvat: Jukka Perkonsalo/PINNI
Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja Pia Paalasvuo, pia.paalasvuo@pinni.fi
Parturi-kampaaja Late Zlatan, 050 574 4639 ja late0203@gmail.com

www.kauneustoimittajat.com
Instagram: @kauneustoimittajat
Facebook: Kauneustoimittajien yhdistys