Kauneustoimittajien yhdistyksen Kauneuspilkut 2016

Vasemmalta oikealle: Camilla Paulsson, Minna Oye, Nina Bäckström ja Mirkka Korhonen.

TIEDOTE, julkaisuvapaa 21.10.2016 klo 16

Kauneustoimittajien yhdistys on jakanut Kauneuspilkku-tunnustuksia vuodesta 2010. Tunnustukset jaetaan vuosittain syksyllä Kauneusmessuilla yrityksille, joilla on innostavimmat ja houkuttelevimmat messutuotteet tai messuosasto.

Tämän vuoden palkinnonsaajat ovat:

Kauneuspilkku 2016 Ego By YA

Ego By YA, Yliopiston Apteekki -konserni Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erikoisliike Ego by YA on uudenlainen kauppapaikka. Se yhdistää dermo-, selektiivisen ja päivittäiskosmetiikan, hyvinvoinnin ja urheilun tuotteet sekä hyvän palvelun. Verkkokauppa ego.fi mahdollistaa sen, että laatukosmetiikkaa ja muita tuotteita voi ostaa asuinpaikasta riippumatta. Tunnustuksen vastaanottivat ketjupäällikkö Nina Bäckströn ja toimitusjohtaja Mirkka Korhonen.

Kauneuspilkku 2016 Esse Probiotic Skincare

Esse Probiotic Skincare, maahantuoja Natcos Oy. Ajanhermolla oleva luomusertifioitu probioottinen ihonhoitosarja. Tuotteet miellyttävät niin kuluttajia kuin ammattilaisia. Luomulaatuinen vaihtoehto myös hoitolatyöhön. Tunnustuksen vastaanotti maahantuoja Minna Oey Natcos Nordic Oy:stä.

Kauneuspilkku 2016 NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup, maahantuoja L’Oréal Finland Oy Meikkisarjalla on erinomainen hinta-laatusuhde ja erittäin laaja tuotevalikoima. Kuluttaja saa ammattimaisia tuotteita harrastelijahinnoin. Sarja innostaa kokeilemaan eri meikkityylejä. Tunnustuksen vastaanottivat pr- ja viestintäpäällikkö Tarja Kuusela ja senior category leader Camilla Paulsson L’Oréal Finland Oy:stä.

Kauneuspilkut 2016 jakoi Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja Saara Ritvos.

Kauneustoimittajien yhdistys on jakanut Kauneuspilkku-tunnustuksen vuodesta 2010 alkaen. Kauneustoimittajien yhdistys edistää kauneudenhoidon arvostusta osana hyvinvointia ja kehittää jäsentensä ammatillista osaamista. Yhdistyksen jäsenet tekevät kauneus- ja hyvinvointijuttuja eri medioihin. Kauneustoimittajien yhdistys perustettiin vuonna 2007.

Lisätietoja:
Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja Pia Paalasvuo, pia.paalasvuo@pinni.fi

www.kauneustoimittajat.com
Instagram: @kauneustoimittajat
Facebook: Kauneustoimittajien yhdistys