Kaunis Teko 2017 -tunnustus Ensi- ja turvakotien liitolle

Kauneustoimittajien yhdistys jakoi jälleen I love me -messuilla Kaunis Teko –tunnustuksen. Tunnustuksella kannustetaan saajaa jatkamaan työtään kauneusalan edistämisessä.

Tällä kertaa sen sai Ensi- ja turvakotien liitto.

”Kauneustoimittajien yhdistys kiinnitti huomion siihen, miten Ensi- ja turvakotien liitto on ymmärtänyt myös kauneudenhoidon henkisen merkityksen kuntoutusprosessissa. Liitto tukee vaikeuksien kanssa painiskelevia äitejä ja naisia huolehtimaan itsestään ja hyvinvoinnistaan”, puheenjohtajamme Pia Paalasvuo sanoi.

Turvakotiin voivat tulla äiti ja lapset, joiden koko omaisuus on jäänyt taakse. Ensikodista apua hakevan perheen äiti voi olla niin uupumuksen nujertama, ettei hän ole aikoihin jaksanut kiinnostua omasta ulkonäöstään tai muusta hyvinvoinnista”, tunnustuksen vastaan ottanut Ensi- ja turvakotien liiton pääsihteeri Riitta Särkelä sanoi.

”Tunnustus tuntuu tästä syystä erityiseltä ja arvokkaalta. Kun autettavien elämän peruspalikat on saatu kasaan, pienellä hemmottelulla ja itsensä kauniiksi tuntemisella voi olla suuri merkitys hajalla olevalle naiselle. Usein jo pelkästään se, että joku välittää, voi auttaa vaikeimman vaiheen yli”, Riitta
Särkelä
kertoi.

Yhdistyksemme on jakanut näitä tunnustuksia jo vuodesta 2009 alkaen.