Vuoden 2017 Kauneuspilkut: Taas me palkittiin!

Kauneustoimittajien yhdistys palkitsi viime lokakuussa jo kahdeksannen kerran alan kiinnostavimpia tuotteita ja yrityksiä.

Tällä kertaa puheenjohtajamme Pia Paalasvuo jakoi I love me –messuilla neljä Kauneuspilkku-tunnustusta sekä Kaunis Teko –tunnustuksen. Palkitut kukitti yhdistyksen hallituksen jäsen Kaisa Virtanen.

Tässä ovat Kauneuspilkutetut:

Timma Oy
Nettipalvelun kautta kuluttajat löytävät oman alueensa vapaat kauneusalan ammattilaiset nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi Timma on yrittäjälle nettiajanvaraus- ja kassajärjestelmä, joka täyttää yrittäjän ”tyhjätkin” tunnit kustannustehokkaasti. Yrittäjillä on alaan positiivinen ja innovatiivinen asenne.

Greencos Oy
Greencos Oy:n maahantuoma Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik -ihonhoitosarja on BB-voidepioneeri ja herkkäihoisten luottosarja.

Naviter Oy
Suomalainen kasvuyritys, jolla on upeita ihon- ja hiustenhoidon innovaatioita ja tuotteita. Yrityksellä on alalla työllistävä vaikutus, ja perheyrityksen osaamisesta ollaan kiinnostuneita myös ulkomailla.

Dyson Supersonic hiustenkuivain
Tehokas ja hiljainen fööni, joka vie hiusten kuivaamisen omalle tasolleen kuluttaja- ja ammattipuolella. Dyson suhtautuu hiusten kuivaukseen intohimolla.

Eikä siinä vielä kaikki, kuten ostoskanavalla sanotaan: jaoimme jälleen myös Kaunis Teko –tunnustuksen.

Tällä kertaa sen sai Ensi- ja turvakotien liitto.

”Kauneustoimittajien yhdistys kiinnitti huomion siihen, miten Ensi- ja turvakotien liitto on ymmärtänyt myös kauneudenhoidon henkisen merkityksen kuntoutusprosessissa. Liitto tukee vaikeuksien kanssa painiskelevia äitejä ja naisia huolehtimaan itsestään ja hyvinvoinnistaan”, puheenjohtajamme Pia Paalasvuo sanoi.

Turvakotiin voivat tulla äiti ja lapset, joiden koko omaisuus on jäänyt taakse. Ensikodista apua hakevan perheen äiti voi olla niin uupumuksen nujertama, ettei hän ole aikoihin jaksanut kiinnostua omasta ulkonäöstään tai muusta hyvinvoinnista”, tunnustuksen vastaan ottanut Ensi- ja turvakotien liiton pääsihteeri Riitta Särkelä sanoi.

”Tunnustus tuntuu tästä syystä erityiseltä ja arvokkaalta. Kun autettavien elämän peruspalikat on saatu kasaan, pienellä hemmottelulla ja itsensä kauniiksi tuntemisella voi olla suuri merkitys hajalla olevalle naiselle. Usein jo pelkästään se, että joku välittää, voi auttaa vaikeimman vaiheen yli”, Riitta Särkelä kertoi.

Yhdistyksemme on jakanut näitä tunnustuksia jo vuodesta 2009 alkaen.

Teksti: Eeva-Helena Laurinsalo