Kauneustoimittajien yhdistys palkitsi kauneusalan tekijöitä

Kauneustoimittajien yhdistys palkitsi kauneusalan tekijöitä Kauneuspilkku – ja Hyvä Viestijä –tunnustuksin I Love Me –messuilla perjantaina 19.10.2018.

Alla palkitut perusteluineen:

HYVÄ VIESTIJÄ ANNE SARIO

Bernerin viestintäasiantuntija Anne Sario on viestinnän luotettava ammattilainen, joka tekee sen, mitä lupaa – ja enemmänkin. Hänen hienotunteinen tapansa hoitaa asioita ilahduttaa.

Kauneustoimittajat, Hyvä Viestijä 2018, Anne Berner

Bernerin viestintäasiantuntija Anne Berner palkittiin Kauneustoimittajien yhdistyksen Hyvä Viestijä -tunnustuksella.

KAUNEUSPILKUT

KC Professional: Kotimainen, laaja hiussarja, jossa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Whamisa-sarja: Korealainen, mielenkiintoinen ja sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat laadukkaita.

Frantsila Garden Trilogy -sarja: Kotimainen, perinteinen, luonnonkosmetiikkaa tekevä Frantsila on uudistunut. Uusi Garden Trilogy on mielenkiintoinen ja nykyaikainen tuoteperhe.

CND Vinylux -kynsilakat: Laadukkaat, ammattitason kynsilakat ovat kynsilakkaystävien suosikkeja ja pitkäkestoisuudessaan todettu myös testien parhaimmiksi.

Kauneustoimittajat, Hyvä Viestijä ja Kauneuspikut 2018

Kauneustoimittajat palkitsivat I Love Me -messuilla Kauneuspilkuilla alan vaikuttavimmat tuotteet. Ensimmäistä kertaa jaetun Hyvä Viestijä -tunnustuksen sai Anne Sario Berneriltä. Kuvassa Kauneustoimittajien yhdistyksestä tunnustukset jakaneet toimittaja Elina Saunamäki vasemmalla ja oikealla yhdistyksen puheenjohtaja Pia Paalasvuo. Keskellä Anne Sario/Berner, Marja Milsap / CND Vinyllux, Jupiter Cormier / Frantsila Garden Trilogy, Nina Nummela / Whamisa sekä Johanna Strömsholm ja Jaana Tervakorpi-Kovanda / Kc Professional.

Hyvä Viestijä –tunnustuksella palkitaan kauneusalan yritys tai ihminen, joka on viestinnällään osoittanut ammattimaisuutta, tehokkuutta ja ystävällisyyttä.

Kauneuspilkku-tunnustuksella palkitaan yritys tai tuote, joka on tehnyt vaikutuksen kauneustoimittajiin.

Kauneustoimittajien yhdistyksen jäsenet valitsevat tunnustusten saajat. Yhdistyksen jäsenet työskentelevät päätyökseen toimittajina ja tekevät kauneus- ja hyvinvointijuttuja eri medioihin. Kauneustoimittajien yhdistys perustettiin syksyllä 2007 ja siihen kuuluu lähes 30 jäsentä. Suurin osa jäsenistämme kuuluu Journalistiliittoon.

Lisätietoja:
yhdistyksen puheenjohtaja Pia Paalasvuo
puh. +358 50 301 1043
kauneustoimittajat@gmail.com

IG: Kauneustoimittajat
FB: Kauneustoimittajien yhdistys