Kauneustoimittajat palkitsivat kauneusalan tuotteita ja toimijoita I love me -messuilla

Kauneustoimittajien yhdistys jakoi kolme Kauneuspilkku-tunnustusta sekä Hyvä viestijä ja Kaunis teko -tunnustukset I love me -messuilla perjantaina 18.10.2019.

Kauneustoimittajien yhdistys valitsee vuosittain Kauneuspilkku-tunnustusten saajat. Tunnustuksella palkitaan vuoden innostavimpia ja houkuttelevimpia tuotteita, palveluita ja yrityksiä, jotka ovat tehneet erityisen vaikutuksen kauneustoimittajiin. Kauneustoimittajien yhdistys on jakanut Kauneuspilkku-tunnustuksia vuodesta 2010 lähtien.

Vuoden 2019 Kauneuspilkut

Laponie of Scandinavia

Maailmallakin huomattu ja palkittu suomalainen tehokas ihonhoitosarja. Laadukkaat, tuotteisiin tarkkaan ja harkitusti valitut raaka-aineet ilahduttavat suomalaisuudellaan.


Kauneuspilkku Laponie of Scandinavia 2019

Vuoden 2019 Kauneuspilkku-tunnustuksen otti vastaan Laponie of Scandinavia -yrityksen tuotekehitysjohtaja, kemisti Jaana Ailus. Palkinnon jakoivat Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja Pia Paalasvuo ja hallituksen jäsen Eeva-Helena Laurinsalo.

Darphin

Laadukas sarja, jolta löytyy erinomaisia hoitoja. Pysyy alan kehityksessä mukana, mutta pysyy silti uskollisena sille, että laatutuotteilla saadaan aikaan kauneutta ja hyvinvointia.

Kauneuspilkku Darphin 2019

Vuoden 2019 Kauneuspilkku-tunnustuksen otti vastaan Darphinilta Tarja Salmijoki. Palkinnon jakoivat Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja Pia Paalasvuo ja hallituksen jäsen Eeva-Helena Laurinsalo.

Flow Cosmetics

Tinkimätöntä, sydämellä tehtyä suomalaisosaamista. Tuotteet ilahduttavat innovatiivisuudellaan, tehollaan ja monipuolisuudellaan.


Kauneuspilkku Flow Cosmetics 2019

Vuoden 2019 Kauneuspilkku-tunnustuksen otti vastaan Flow Cosmeticsilta sarjan perustaja Riitta Jänkälä.

Hyvä viestijä ja Kaunis teko

Kauneuspilkkujen lisäksi kauneustoimittajien yhdistys jakoi Hyvä viestijä ja Kaunis teko -tunnustukset. Hyvä Viestijä -tunnustuksella palkitaan kauneusalan yritys tai ihminen, joka on viestinnällään osoittanut ammattimaisuutta, tehokkuutta ja ystävällisyyttä. Kaunis teko -tunnustuksen tarkoitus on kannustaa sen saajaa työssään kauneuden ja hyvinvoinnin hyväksi.

Vuoden 2019 Hyvä viestijä: Satu Sairanen, Success Story Oy

Satu Sairanen on kosmetiikkaan kouluttautunut viestinnän ammattilainen, joka kohtelee asiakkaitaan ystävällisesti, luotettavasti ja asiantuntevasti. Satu osaa noukkia aiheesta sen oleellisen ja ottaa pyydettäessä nopeasti asioista selvää. Satu on nopea, avulias sekä tehokas ja tekee sen, mitä lupaa.

Satu Sairanen, Hyvä viestijä 2019

Viestintä ja pr-toimisto Succes Story Oy:n perustaja Satu Sairanen palkittiin Hyvä Viestijä -tunnustuksella. Palkinnon jakoivat Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja Pia Paalasvuo ja hallituksen jäsen Eeva-Helena Laurinsalo.

Vuoden 2019 Kaunis teko: Sulapac

Kotimainen, maailmallakin tuttu ekopakkausyritys, joka tekee konkreettista maailmanparannusta tuote kerrallaan.

Kaunis Teko, Sulapac 2019

Sulapac-yrityksen markkinointijohtaja Antti Valtonen otti vastaan yhdistyksen Kaunist teko -tunnustuksen. Palkinnon jakoivat Kauneustoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja Pia Paalasvuo ja hallituksen jäsen Eeva-Helena Laurinsalo.

Voittajat iloveme 2019

Tänä vuonna Kauneustoimittajien yhdistys jakoi kolme Kauneuspilkku-tunnustusta. Lisäksi jaettiin Hyvä Viestijä – ja Kaunist Teko -tunnustukset. Kuvassa Tarja Salmijoki Darphinilta, Riitta Jänkälä Flow Cosmeticsilta, Antti Valtonen Sulapacilta, Satu Sairanen Succes Story Oy:ltä ja Jaana Ailus Laponie of Scandinavialta.

Kauneustoimittajien yhdistyksen jäsenet työskentelevät päätyökseen toimittajina ja tekevät kauneus- ja hyvinvointijuttuja eri medioihin.  Kauneustoimittajien yhdistys perustettiin syksyllä 2007 ja siihen kuuluu lähes 30 jäsentä. Suurin osa jäsenistä kuuluu Journalistiliittoon.

Kuvat: Satu Varjonen
 
Lisätietoja: 
Yhdistyksen puheenjohtaja Pia Paalasvuo
kauneustoimittajat@gmail.com
puh. +358 50 301 1043

IG: Kauneustoimittajat
FB: Kauneustoimittajien yhdistys