Kauneuspilkku 2014 –tunnustukset

Kauneuspilkku 2014 –tunnustukset jaettiin I love me 2014 –kauneusmessuilla.
Tunnustuksen saivat

Pro Care Oy/Lierac/Lierac Magnifience

Pro Care Oy/Lierac/Lierac Magnifience –ihonhoitosarja on tuonut kauniit pakkaukset myös apteekkikosmetiikkaan. Anti-aging-hoitolinja tarjoaa ratkaisun 40+-vuotiaiden ihon vanhenemisen ongelmiin.

Valkoinen Risti/Himalaya Herbals

Valkoinen Risti/Himalaya Herbals –monitoimivoide on kulttituote, jotaon aiemmin hankittuy maailmalta. Nyt tuote on Suomessa marketeissa kaikkien ulottuvilla. Tuotteessa on erinomainen hinta-laatusuhde.

NBI Nordic Beauty Import, S2-Innovaatiot Oy/Tangle Teezer

NBI Nordic Beauty Import, S2-Innovaatiot Oy/Tangle Teezer
Hittituotteeksi ympäri maailman kohonneet muoviset Tangle Teezer -harjat eivät vahingoita hiuksia, avaavat takut, kulkevat kevyesti kassissa ja kestävät vettä.

Lumene/Longwear Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide

Lumene/Longwear Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide
Uutuustuotteessa on modernia teknologiaa: lämpimien väripigmenttien yhdistäminen häivyttää optisesti ihon virheitä. Ihosta tulee heleämmän ja säteilevämmän näköinen. Lumene kehittää koko ajan uutta, hyödyntää raaka-aineissaan suomalaista luontoa ja laajentaa jatkuvasti vientiin.

Kauneuspilkku 2014

Tunnustuksen saajat vasemmalta:
Tangle Teezer, harjan kehittäjä Shaun Pulfrey. Lumene, PR&Digital Manager Misme Yrjölä ja Head of Marketing Satu Laakso, Himalaya Herbals, vientipäällikkö Rihards Zvers ja Valkoisen Ristin tuoteassistentti Chrisse Lappalaine ja Pro Care Oy, myyntipäällkkö Noora Tahvanainen.