Yhdistys

Kauneustoimittajien yhdistys ry (Y-tunnus 3195954-8) perustettiin syksyllä 2007 ja siihen kuuluu lähes 20 jäsentä.

Yhdistyksen jäsenet työskentelevät päätyökseen toimittajina ja tekevät kauneus- ja hyvinvointijuttuja eri medioihin. Suurin osa jäsenistä kuuluu Journalistiliittoon.

Yhdistys kokoaa jäsenistölleen tietoa alaan liittyvästä lainsäädännöstä, asetuksista ja viranomaisohjeista. Järjestämme jäsenille ammatillista ja yleisivistävää räätälöityä koulutusta, kielenhuoltoa ja asiantuntijaluentoja. Kehitämme toimittajien ja alan yritysten välistä yhteistyötä ja pelisääntöjä.

Jäseneksi?

Yhdistyksen hallitus päättää hakijan jäsenkelpoisuudesta vapaamuotoisen anomuksen perusteella. Anomuksen voi lähettää yhdistyksen puheenjohtajalle Pia Paalasvuolle.

Kauneustoimittajien yhdistyksen hallitus

puheenjohtaja: Pia Paalasvuo, pia.paalasvuo@pinni.fi
taloudenhoitaja: Marjo Nevala, linneamustikka@gmail.com
sihteeri: Ville Äikäs, ville@villeaikas.com

Kauneustoimittajien jakamat tunnustukset

Hyvä Viestijä

Hyvä viestijä tunnustus Hyvä Viestijä –tunnustuksella palkitaan kauneusalan yritys tai ihminen, joka on viestinnällään osoittanut ammattimaisuutta, tehokkuutta ja ystävällisyyttä.

Kauneuspilkut

Kauneuspilkku tunnustus Kauneuspilkku-tunnustukset jaetaan vuosittain I Love Me -messuilla tuotteille tai palveluille, jotka ovat tehneet vaikutuksen ja vieneet kauneusalaa eteenpäin.

Kaunis teko

Kaunis teko tunnustus Yhdistys jakaa Kaunis teko -tunnustuksen, jolla kannustetaan saajaa jatkamaan työtään kauneusalan edistämisessä.

Sivusto ja mainokset

Haluatko yhdistyksen kannatusjäseneksi ja mainostaa sivuillamme ja sosiaalisen median kanavillamme IG @kauneustoimittajat? Ole yhteydessä kauneustoimittajat@gmail.com niin kerromme lisää.

Kauneustoimittajien yhdistyksen sivustoa ylläpitää Mervi Eskelinen, hello@merviemilia.com.

Mainoskuvat ja linkit toimitetaan Merville sähköpostitse. Kukin mainoskuva linkitetään verkkosivulle (http:// tai https://). Jokaisella mainostajalla on yksi mainospaikka sivupalkissa sekä vuorotellen vaihtuvasti yläbannerissa. Sivupalkin mainokset näkyvät mobiililaitteissa sivuston alareunassa. Alla mainosten koot pikseleissä (leveys x korkeus, resoluutio). Väärän kokoiset mainokset pienennetään tai leikataan oikeaan kokoon.

Yläbannerin mainos: 1100 x 320 px, 72 DPI
Sivupalkin mainos: 300 x 250 px, 72 DPI